İnş. bakalım �� yavaş yavaş ilerlemeye çalışıyouz.Vietnam canlılarından bir kaç adet gorgonia yazdım.O zaman birşeyler çıkmaya başlar diye düşünüyorum.Balık ekmelesi yapıcam gibi )birkaç adet tang,goby,anthias
Doğan yeni tank muazzam olacak, ben özellikle şu karanlık tarafın nasıl olacağını çok merak ediyorum. Birde Balık eklemesi yapacakmısın?
İnş. bakalım �� yavaş yavaş ilerlemeye çalışıyouz.Vietnam canlılarından bir kaç adet gorgonia yazdım.O zaman birşeyler çıkmaya başlar diye düşünüyorum.Balık ekmelesi yapıcam gibi )birkaç adet tang,goby,anthias
"İnsan dilinin altında gizlidir."
Evet bilgilendirme için teşekkür ederim.Instagram da isim değişikliğinden ötürü linkte değişti.Dikkat etmemişim =) yeni link;
http://instagram.com/dogansreef#
Doğan Bey yeni eklenen canlılarla birlikte tankınız daha da renklenmiş. Sizin yüzünüzden instagram'a üye olacağım bu gidişle. Gerçekten renkler harika; nazar değmesin!
Tunicate'lerin son durumu nedir? Tavsiye edebileceğiniz bir canlı mı?
Mümkünse eğer bir de sizden aydınlatmadaki renk dizilimini öğrenmek isterim.
Önden arkaya doğru şu şekilde mi hala?
1.MAVİ
2.BEYAZ
3.PEMBE
4.MAVİ
5.BEYAZ
6.MAVİ
7.PEMBE
8.MAVİ
9.BEYAZ
10.MAVİ
6 adet T5 kullanacak olsak ne önerirsiniz?
Selamlar...
T5 aydınlatma doğru fakat bir farklılık var.2 pembe yerine bir pembe mevcut.Bu çıkarılan pembenin yerinide mavi aldı.Tunicate lerin durumu iyi şimdilik.Tavsiye edermisiniz durumu ise zevk meselesi =) Görsel olarak renkli bir canlı değil ama kendi tankımda tercih ediş sebebim farklı ve tanklarda az bulunan bir canlı olması.
Sağlıkla büyüt yeni bebişlerini... =)
teşekkür ederim Emrah bey =)
Küçük boy Turbo Snail